Υψηλής απόδοσης λεπτόκοκκο λείανσης μηχανή

Μηχανήματα Εξόρυξης Βασικές Πληροφορίες.

Μοντέλο NO.:PC4012-90 Είδος: Εξοπλισμός επεξεργασίας και διαλογής ορυκτών
Τύπος κινητήρα: Τριφασικός κινητήρας Ισχύς κινητήρα: 15KW
Ταχύτητα περιστροφής: 20-22r / λεπτό Εφαρμογή: Κατασκευή
Υλικά: Σίδηρος Συνθήκη: Νέα
Συσκευασία: Τυπικό εμπορευματοκιβώτιο Προδιαγραφή: Βιομηχανικό πρότυπο
Χρώμα: Οποιοδήποτε Αντικείμενο εξόρυξης: Μηχανήματα άνθρακα
Υπηρεσία μετά την πώληση: ολόκληρα τα έτη χρήσης Λεπτομέρειες παράδοσης: 30 ημέρες
Εξαγωγικές αγορές: Παγκόσμια Κωδικός ΕΣ: 84742090
Χωρητικότητα Παραγωγής: 100 Σετ / Μήνα

Εξόρυξη Μηχανημάτων Περιγραφή Προϊόντος

Όνομα προϊόντος: Μύλος άλεσης, μύλος, χονδρόκοκκος λειαντήρας, ακατέργαστος μύλος λείανσης, μύλος άλεσης ακατέργαστης σκόνης, άλεση χονδροειδούς σκόνης.
Η εταιρεία Shanghai Dingbo μπορεί να σας προσφέρει διάφορα είδη λειαντικών μύλων, όπως το Rough Mill, Mill Grinding Mill. Ειδικά η ευρωπαϊκή μας έκδοση του Rough Grinding Mill είναι ο μοναδικός εξοπλισμός στην Κίνα. Μπορούμε να σας προτείνουμε το κατάλληλο μοντέλο μύλου άλεσης.

Περιγραφή προϊόντος:
Η ευρωπαϊκή εκδοχή της αλέσεως κοράσης που χρησιμοποιείται ευρέως στη μεταλλουργία, τη μεταλλουργία, τη χημική βιομηχανία, το τσιμέντο, τον άνθρακα, την ξηρή πέτρα, την κατασκευή, την άμμο, τα πυρίμαχα υλικά και τις κεραμικές βιομηχανικές και εξορυκτικές επιχειρήσεις, ασχολείται με το σπάσιμο και τη σύνθλιψη του υλικού. Είναι κυρίως κατάλληλο για θραύση αντοχή σε συμπίεση όχι μεγαλύτερη από 320 MPa από διάφορα μαλακά και σκληρά μετάλλευμα.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
Υψηλή παραγωγική ικανότητα, υψηλή αναλογία σύνθλιψης.
Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ομοιόμορφο μέγεθος σωματιδίων.
Η μηχανική δομή είναι απλή, συμπαγής και ελαφριά.
Χαμηλότερο επενδυτικό κόστος, διαχείριση και βολικό.

Δομή και αρχή εργασίας:
Η ευρωπαϊκή έκδοση είναι κυρίως από χύτευση χονδροειδούς άλεσης, ρότορα, που φέρει το σφυρί και τις ράβδους και άλλα εξαρτήματα. Ανώτερη και μικρότερη περίπτωση σε δύο μέρη, συγκολλημένα μεταξύ τους από μια χαλύβδινη πλάκα μετά την κοπή, τα υπόλοιπα εξαρτήματα βιδωμένα σε ένα. Σετ με υψηλή επένδυση από χαλύβδινο μαγγάνιο μέσα στην θήκη, για να διευκολύνεται η αντικατάσταση της γυναίκας. Η σειρά των κανόνων που εγκαθίστανται στην κατανομή του άξονα του σφυριού, του σφυριού και του περιστροφικού τραπεζιού και μέσω του άξονα του στροφέα που σχηματίζεται. Ο κεντρικός υπολογιστής μέσω του κινητήρα, ο κινητήριος άξονας που κινείται με τον ιμάντα, έτσι ώστε ο ρότορας να περιστρέφεται, να σφυροκοπείται από τη φυγόκεντρη δύναμη που παράγεται από την περιστροφή γύρω από το τεντωμένο προς τα χύδην υλικά από την είσοδο τροφοδοσίας στο θάλαμο σύνθλιψης. Να συνθλίβονται σπασμένα περνώντας το υλικό κάτω από.

Μοντέλο PC4008-75 PC4012-90 PC4015-132
Διάμετρος ρότορα / mm 750 900 1150
Μήκος ρότορα / mm 800 1200 1500
Ταχύτητα στροφέα r / λεπτό 800-1000 800-1000 550-800
Μέγεθος κεφαλής τροφοδοσίας / mm 320 & # 215; 930 400 & # 215; 1200 500 και # 215; 1500
Μέγιστο μέγεθος τροφοδοσίας / mm <> <> <>
Λεπτότητα / mm 0-3 0-3 0-8
Επεξεργασία t / h 10-30 30-60 60-100
Ισχύς κινητήρα / Kw 55-75 75-90 110-132
Ο αριθμός του σφυριού 18 32 32
Διαστάσεις L * W * H / mm 2310 * 1665 * 1610 2840 * 2100 * 2020 3720 * 2650 * 2540


ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ:
(1) Βοηθήστε τους πελάτες να σχεδιάσουν σχέδια επίλυσης.
(2) Προϊόν από το πρότυπο της τεχνολογίας αυστηρά
(3) Φορτίο με σύμβαση εγκαίρως
Για την παροχή ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης μετά την πώληση
Θα στείλουμε την ομάδα εγκατάστασης στο χώρο του πελάτη, από την κατασκευή του ιδρύματος, την εγκατάσταση του εξοπλισμού, την ανάθεση του εξοπλισμού και την καθοδήγηση λειτουργίας για ένα πακέτο υπηρεσιών στρατηγικής. Δεν έχει σημασία εντός και εκτός της περιόδου εγγύησης, η εταιρεία πρέπει να παρέχει έγκαιρη και προσεκτική συντήρηση του χώρου, να διασφαλίζει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πελατών, απαλλάσσεται από τις ανησυχίες του πελάτη.
Θα παράσχουμε σε επιχειρησιακή εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου μείωσης της συχνότητας συντήρησης, παράτασης της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού και μείωσης των απωλειών, βελτίωσης της αποδοτικότητας των παραγωγικών διαδικασιών, όπως υπηρεσίες καθοδήγησης, σε συνδυασμό με την μηχανή κατάστασης, ώστε οι πελάτες να κατανοήσουν τη δομή του εξοπλισμού, , Σχεδιασμός και βασική συντήρηση και μέθοδος χειρισμού σφαλμάτων.

Παρέχουμε επιτόπια εξυπηρέτηση, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της κατάστασης του εξοπλισμού ελέγχου και των συνθηκών του χώρου, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες επανασχεδιασμού (ειδικά με την πιο οικονομική και λογική διαμόρφωση του υπάρχοντος εξοπλισμού). Δώστε προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος ταυτόχρονα, μειώστε τα απόβλητα και τις περιβαλλοντικές ζημίες, λύστε το πρόβλημα του θορύβου και των εκπομπών σκόνης στην παραγωγή, για να έχετε διπλή προστασία της οικονομίας και του περιβάλλοντος.
Θα είναι με την υψηλή ποιότητα, το πιο λογικό και οικονομικό & σε όλη? Τα πρότυπα σας προσφέρουν το μεγαλύτερο σχέδιο υπηρεσίας προϊόντος και τη στρατηγική εξυπηρέτησης. Υπηρεσίες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό! Με τη γρηγορότερη, την πιο οικονομική, την πιο τέλεια εξυπηρέτηση για να εξασφαλίσετε μια άνετη και ικανοποιητική γραμμή παραγωγής.

High Efficiency Mining Powder Grinding Mill Machine