Χρυσό μηχανημάτων εξόρυξης

Λεπτομέρειες προϊόντος

Qingzhou Julong περιβάλλον τεχνολογία Co., ε.π.ε. κατασκευάζει και πωλεί διαφόρων εξοπλισμών καινοτόμες εξόρυξης χρυσού. Εξοπλισμός εξόρυξης χρυσού μας χτίζεται για να τρέχει 24/7.Julong έχει το σχεδιασμό και κατασκευή αξιόπιστου διαχωρισμού χρυσό και Εξοπλισμός εξόρυξης για πάνω από 20 χρόνια. Julong χρυσό μηχανημάτων εξόρυξης έχουν εξαχθεί με επιτυχία σε περισσότερες από 15 χώρες στην Ασία, την Αφρική, την Νότια Αμερική και την Ευρώπη.


Όλα τα μηχανήματα εξόρυξης χρυσού Julong είναι απλό να λειτουργήσει και της υψηλής απόδοσης και αποκατάστασης ποσοστά για το χρυσό από 2 ίντσα ψήγματα κάτω 1 micron χρυσό μεταλλεύματος. Το ποσοστό ανάκτησης υψηλή, την αξιοπιστία και την κινητικότητα ξεχωριστό Julong από όλους τους άλλους ανταγωνιστές στην μεταλλευτική βιομηχανία του χρυσού.


Julong χρυσό μηχανημάτων εξόρυξης μπορεί να είναι δύο χρησιμοποιούνται στα ποτάμια ή στην ξηρά. Μπορεί να εξαγάγει όχι μόνο χρυσό, αλλά και άλλων μετάλλων από ποτάμι, όπως κασσίτερο, μόλυβδο, ψευδάργυρο, stibium, διαμάντι. Τεχνολογίες εξόρυξης διαφορετικές διατίθενται σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών, όπως χρυσό φυγόκεντρος, διακύμανση υδατόπτωση, panning περιστροφικά, χρυσό συλλογή γρασίδι και χαλί, χορευτής, αναδευτήρα, amalgamator.


Εξόρυξη χρυσού μηχανή χρησιμοποιείται κυρίως στην άμμο περιοχή, ειδικά στην όχθη του ποταμού ή ξηρά κοίτη του ποταμού. Εξόρυξη χρυσού Κουκκιστήρι χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σε ποτάμια ή λίμνες, ορυχείων και επιλέγοντας τις λειτουργίες που αφορούν. Julong χρυσό μηχανημάτων εξόρυξης περιλαμβάνει συνήθως υλικό σύστημα τροφοδοσίας, υλικό κοσκίνισμα σύστημα, χρυσό χωρίζοντας σύστημα, ουράς σύστημα επεξεργασίας, νερό παρέχοντας σύστημα, και να τροφοδοτήσει προμηθεύτριες σύστημα.

Εξεταστική