Βυθοκόρος καθαρισμός ναυσιπλοΐας

Βυθοκόρος καθαρισμός ναυσιπλοΐας
Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

  • Επωνυμία: Julong

  • Τύπος ισχύος: ντίζελ

  • Κατάσταση: νέα

  • ΚΏΔΙΚΑΣ HS: 8905100000

  • Τύπος: Βυθοκόρος

  • Σχεδιασμός: προσαρμοσμένη

  • Καταγωγή: Qingzhou, Shandong

Περιγραφή προϊόντος

Qingzhou Julong περιβάλλον τεχνολογίας Co, Ltd.locates στην επαρχία Qingzhou City, Shandong, Κίνα.

1. Είμαστε κατασκευαστής εξοπλισμού μεγάλης κλίμακας επεξεργασίας ορυκτών amodern εστιαζόμαστε σε τομείς της βυθοκόρησης, εξόρυξης χρυσού, αντλιών άμμου και desilting με το μεγάλο χρονικό διάστημα εξερεύνηση και Randamp; D εμπειρία.

2. όλα τα προϊόντα μας έχουν πιστοποιηθεί από ISO9001 και πολλοί από αυτούς έχουν εξαχθεί σε περισσότερους από δεκαπέντε χώρες και περιοχές όπως Φίτζι, Γκάνα, Μάλι, Κολομβία, Νιγηρία, Μπαγκλαντές, σουλτάνος, Κορέα, ΗΠΑ, Ρωσία, Ινδία και ούτω καθεξής.


ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΜΑΣ
1. λογικό και πρακτικό σχέδιο, σύμφωνα με πολλούς παράγοντες #39? αίτηση αποδείχθηκε.
2. εντός της περιόδου εγγύησης, σας παρέχουμε δωρεάν επισκευή, εάν προκύψουν προβλήματα ποιότητας.
3. Engerneers είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία oversea για να συγκεντρωθούν και να δοκιμάσει το μηχάνημα σύμφωνα με τη σύμβαση.
4. δωρεάν εκπαίδευση της πρώτης παρτίδας των λειτουργώ αποδείχθηκε, οποιοδήποτε ερώτημα ή πρόβλημα σχετικά με τα προϊόντα μπορούν να απαντηθούν μέσω της online υποστήριξης, τηλεφωνικές κλήσεις ή στις-κάθονται υποστήριξη 24 ώρες.


Προκειμένου να σας παρέχουμε αποτελεσματική andamp, κατάλληλη προσφορά και βοήθεια για σας, έχετε την καλοσύνη να μου πείτε τις ακόλουθες πληροφορίες:

(1) βυθοκόρησης capacity(m3/h)

(2) βυθοκόρησης βάθος (μ)
(3) απαλλαγή distance(m)


Αν έχετε οποιαδήποτε quuestion σχετικά με την εταιρία ή τα προϊόντα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Εξεταστική