Πλοίο βυθοκόρησης για καθαρισμό άμμου / λάσπης

Πλοίο βυθοκόρησης για καθαρισμό άμμου / λάσπης
Λεπτομέρειες προϊόντος

Εκσκαφέας αναρρόφησης κοπής Μοντέλο: JLCSD500
Διαστάσεις αρχής
(1) Μέγ. Βάθος βυθοκόρησης 16,0 m
(2) Απόσταση αποφόρτισης 1500 μ
(3) Ροή νερού 3500 m3 / ώρα
Κύριο Πόντο
(1) Μήκος 18,0 μ
(2) Πλάτος 3.3 m
(3) Βάθος 2,0 m
Πλάγια Πόντονες
(1) Μήκος 28.0m
(2) Πλάτος 2,2 μέτρα
(3) Βάθος 2,0m
Αντλία βυθοκόρησης
(1) Κατασκευάστηκε Αντλία Shijiazhuang
(2) Μοντέλο 450WN
(3) Ροή νερού 3500 m3 / ώρα
Κύρια μηχανή
(1) Κατασκευαστής Cummins
(2) Ονομαστική ισχύς με RPM 895KW @ 1800 RPM
(3) Ποσό 1 σετ
Κόπτης
(1) Τύπος Στέμμα
(2) Οδηγός Υδραυλικός κινητήρας
(4) Διάμετρος 1700 mm
(5) Ισχύς άξονα κοπτήρων 170kw
Σκάφος βαρούλκο
(1) Γραμμή Τραβήξτε 80 KN
(2) Ταχύτητα γραμμής 0-20m / λεπτό
(3) Μέγεθος καλωδίων Φ20mm
(4) Οδηγός Υδραυλικός κινητήρας
Swing Winch
(1) Γραμμή Τραβήξτε 60 KN
(2) Ταχύτητα γραμμής 0-20m / λεπτό
(3) Μέγεθος καλωδίων Φ20mm
(4) Οδηγός Υδραυλικός κινητήρας
Spuds
(1) Ποσό 2 τεμ
(2) Οδηγός Υδραυλικός Ram


1). Qingzhou Julong Περιβάλλον Τεχνολογίας, Ltd είναι κατασκευαστής και εξαγωγέας βυθοκόρου, αλλά όχι μόνο εμπορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα των προϊόντων, τον χρόνο παράδοσης και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Επίσης καλύτερη τιμή θα είναι πάντα διαθέσιμη.

2). Προσαρμοσμένα σχέδια θα γίνουν βάσει των απαιτήσεων του έργου των πελατών. Οι μηχανικοί μας είναι έμπειροι σε σχέδια πλοίων εδώ και πολλά χρόνια. Η συνεργασία με τα κορυφαία ινστιτούτα σχεδιασμού πλοίων της Κίνας και τα επαγγελματικά κολέγια μας βοηθούν να διασφαλίσουμε την ποιότητα του σχεδιασμού.

3). Όλα τα βυθοκόρα Julong κατασκευάζονται από εξειδικευμένους εργαζόμενους και επιθεωρούνται αυστηρά για να εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα. Κάθε τελική βυθοκόρος θα δοκιμαστεί πλήρως πριν την παράδοση για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί ομαλά όταν παραδίδεται στους πελάτες.

4). Τα καλύτερα εξαρτήματα θα χρησιμοποιηθούν για τους βυθοκόρους, όπως οι παγκοσμίου φήμης κινητήρες Cummins, οι αντλίες Shijiazhuang, τα κιβώτια Hangzhou, το σύστημα ελέγχου Simens PLC.

5). Το υδραυλικό σύστημα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη των βυθοκόρων αναρρόφησης κοπής. Η κεφαλή κοπής, το βαρούλκο σκάλας, τα βαρούλκα, το καρφί ή το καρότσι μεταφέρονται με υδραυλικούς κινητήρες για μεγαλύτερη απόδοση και ανθεκτικότητα. Τα φημισμένα εμπορικά σήματα χρησιμοποιούνται για τα υπόλοιπα υδραυλικά μέρη όπως υδραυλικοί σωλήνες, υδραυλικές αντλίες, υδραυλικές βαλβίδες.

6). Οι βυθοκόροι είναι αποσυναρμολογούμενες. Έτσι μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και να συναρμολογηθούν εύκολα. Έτσι είναι βολικό για τις οδικές, σιδηροδρομικές ή θαλάσσιες μεταφορές.

7). Οι επαγγελματίες μηχανικοί θα σταλούν στην τοποθεσία του έργου για να βοηθήσουν τους πελάτες σχετικά με την εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία, δοκιμή των βυθοκόρων και εκπαίδευση των χειριστών.

8). Τα κυριότερα μέρη των βυθοκόρων αναρρόφησης Julong είναι όλα εισαγόμενα ή συναρμολογημένα εισαγόμενα εξαρτήματα έτσι ώστε ο αγοραστής να μπορεί να αγοράσει εύκολα τα ανταλλακτικά, όπως ο κινητήρας Cummins, η αντλία Shijiazhuang, το σύστημα ελέγχου PLC της Siemens, το Schneider ή το ηλεκτρικό σύστημα Omron.


Εξεταστική