Υδραυλικές υψηλές επιδόσεις χαμηλή τιμή κόπτης Βυθοκόρος αναρρόφησης

Υδραυλικές υψηλές επιδόσεις χαμηλή τιμή κόπτης Βυθοκόρος αναρρόφησης
Λεπτομέρειες προϊόντος

1). Qingzhou Julong περιβάλλον Technology Co., Ltd. είναι ένα μηχάνημα εκβάθυνσης κατασκευαστής και εξαγωγέας, αλλά δεν είναι μόνο εμπορική εταιρεία. Στην περίπτωση αυτή, μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα των προϊόντων, χρόνου και μετά την πώληση υπηρεσία παράδοσης. Επίσης καλύτερη τιμή θα είναι πάντα διαθέσιμη.

2). προσαρμοσμένη σχέδια θα γίνει βάσει σε πολλούς παράγοντες #39? απαιτήσεις του έργου. Οι μηχανικοί μας είναι όλους τους έμπειρους σε σχέδια πλοίων για πολλά χρόνια. Η συνεργασία με κορυφαία ιδρύματα σχεδίασης πλοίου Κίνα και επαγγελματικά κολλέγια να μας βοηθήσει να εξασφαλίζουν την ποιότητα του σχεδιασμού.

3). όλα τα Julong βυθοκόροι κατασκευάζονται από ειδικευμένους εργάτες και ελέγχονται αυστηρά για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας και αντοχής. Κάθε τελικού Βυθοκόρος θα ελεγχθούν πλήρως πριν από την παράδοση για να βεβαιωθείτε ότι θα λειτουργεί ομαλά όταν παραδίδονται στους πελάτες.

4). καλύτερα μέρη θα χρησιμοποιηθεί για τις βυθοκόρους, σαν παγκόσμια διάσημο Cummins κινητήρες, αντλίες Shijiazhuang, Hangzhou κιβώτια ταχυτήτων, σύστημα ελέγχου Simens PLC.

5). υδραυλικό σύστημα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του κόφτη βυθοκόροι αναρρόφησης. Η κεφαλή κοπής, Σκάλα βαρούλκο, swing βαρούλκα, πατάτα ή πατάτα μεταφορά οδηγούνται από Υδραυλικούς κινητήρες για υψηλότερη απόδοση και αντοχή. Φημισμένα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται για τα άλλα υδραυλικά εξαρτήματα όπως υδραυλικοί σωλήνες, υδραυλικές αντλίες, Υδραυλικές Βαλβίδες.

6). η βυθοκόροι είναι κατάργηση μονταρίσματος. Έτσι μπορούν να αποσυναρμολογούνται και να συναρμολογούνται εύκολα. Έτσι, είναι βολικό για τη μεταφορά από την οδική, σιδηροδρομική ή νερό.

7). επαγγελματίες μηχανικούς θα αποστέλλονται στην τοποθεσία του έργου να επιμείνει πελάτες σχετικά με την εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία, δοκιμές βυθοκόροι και κατάρτισης των φορέων εκμετάλλευσης.

8). τα κύρια μέρη του Julong κόφτης βυθοκόροι αναρρόφησης είναι όλα εισαγόμενα βιοκαύσιμα ή συναρμολόγηση από εισαγόμενα ανταλλακτικά έτσι ώστε ο αγοραστής μπορεί να αγοράσει τα ανταλλακτικά μέρη εύκολα, όπως ο κινητήρας Cummins, Shijiazhuang αντλία, σύστημα ελέγχου Siemens PLC, Schneider ή Omron ηλεκτρικό σύστημα.Σημείωση:

Η εταιρεία Julong παράγει πάντα βυθοκόροι με τυπικές παραμέτρους εκ των προτέρων προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος παράδοσης. Τώρα υπάρχουν τρεις κόπτης βυθοκόροι αναρρόφησης με διαφορετικά μοντέλα σε απόθεμα έτοιμο για παράδοση. Στερεά άμμο εξόδου ποικίλλουν από 200m 3/hr έως 700m 3/hr και ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μόλις 15 ημερών.


Καλώς ήρθατε στην εταιρεία Julong για την επιθεώρηση βυθοκόρους.


Εξεταστική