Βυθοκόρος

Βυθοκόρος
Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

 • Μοντέλο Αρ.: JLCSD-200

 • Τύπος ισχύος: προσαρμοσμένος

 • Κατάσταση: νέα

 • Το μοντέλο αντλίας: 8/6andquot?

 • Εμπορικό σήμα: JULONG

 • ΚΏΔΙΚΑΣ HS: 8905100000

 • Τύπος: Κόπτης Βυθοκόρος αναρρόφησης

 • Προσαρμοσμένη: προσαρμοσμένος

 • Στάνταρ βυθοκόρησης βάθος: 5m

 • Ροή νερού: 500m 3/hr

 • Προέλευση: Weifang, Shandong

Περιγραφή προϊόντος

Βυθοκόρος


Ι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ
1. κόπτης αναρρόφησης Dredgerof χάλυβα κατασκευή, ο τύπος μη αυτοπροωθούμενο, κατάργηση μονταρίσματος, είναι σε θέση να προβλήτα και ξαναβάζουμε το τυρί στο τυχόν νερά τόσο στην παράκτια ζώνη και ποταμάκια. Το dredger μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξυπνάει και να μεταφέρουν συνεκτικά ιζήματα κάτω από την κατηγορία ΙΙΙ, που καθορίζονται στον κώδικα για βυθοκόρησης τεχνική μηχανική κατασκευών, που εκδίδονται από το Υπουργείο υδάτων Resources(MWR) της σ. ρ. Κίνας.

2. Itand #39; s hull αποτελείταιποντονίου amain και δύο προβλήτες πλευρά. Να είναι εύκολο να κατεδαφίσει ή να τοποθετήσει για μεταφορά από οδικές, σιδηροδρομικές και νερό, και να είναι εύκολο να επανασυναρμολογήσετε επί τόπου του έργου. Τις μηχανές και δίκτιο αντλία βρίσκονται στο κέντρο ποντονίου, πλωτών 2side χρησιμεύουν ως αποθήκες καυσίμων, δεξαμενές έρματος και κατάστημα.

3.Η Βυθοκόρος τροφοδοτείται από κινητήρες ντίζελ.Η κύρια μηχανή diesel είναι να οδηγεί την αντλία δίκτιο και τη βοηθητική μηχανή είναι η μονάδα υδραυλικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των κοπτών, swing και σκάλα βαρούλκα, βαρούλκα άγκυρα και τα κριάρια πατάτα κλπ.

4. τα ευρύχωρακαμπίνα ελέγχουείναι εργονομικά σχεδιασμένο με θέα 360 μοιρών. Όλα τα κουμπιά λειτουργίας, Πετροχελίδονα, δείκτες, μετρητές είναι εξοπλισμένα στο γραφείο ελέγχου. Μόνο δύο επιχειρήσεις μπορεί να ελέγχει όλα το dredger στο χώρο λειτουργίας.

5. το dredger είναι βαμμένοαπό 4layers θαλάσσιο χρώμα για την προστασία από την διάβρωση. Η άνοδος του ΨΕΥΔΑΡΓΎΡΟΥ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει καλύτερη λειτουργία αντι-διάβρωση.


III. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΊΑ
Μέθοδος συσκευασίας

* FLCandamp? Εξαγωγές της LCL τυποποιημένο εμπορευματοκιβώτιο 20/40 GP.

* Χάλυβα andamp υποστήριξη; σιδήρου πακέτο φύλλο θάλασσα-άξιος.

* Φορτίο: Εξαγωγή λογισμικού επιστημονικής φόρτωσης έργο

Μεταφορά
* Δια θαλάσσης, σιδηροδρομικών ή οδικών

* Υπηρεσίες παράδοσης αέρα


III. ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΜΑΣ

1. designaccording λογικό και πρακτικό για πολλούς παράγοντες #39? αίτηση αποδείχθηκε.
2. εντός της περιόδου εγγύησης, εμείς providefree repairif ποιότητας προβλήματα προκύψουν.
3. οι μηχανικοί είναι διαθέσιμο ναυπηρεσία overseato συναρμολόγηση και τη δοκιμή του μηχανήματος σύμφωνα με τη σύμβαση.
4. δωρεάν trainingof την πρώτη παρτίδα του χειριστή αποδείχθηκε, οποιοδήποτε ερώτημα ή πρόβλημα σχετικά με τα προϊόντα μπορεί να απαντηθεί viaonline υποστήριξη, τηλεφωνικές κλήσεις ή επιτόπια υποστήριξη 24 ώρες.


IV. ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ
Προκειμένου να σας παρέχουμε αποτελεσματική andamp, κατάλληλη προσφορά και βοήθεια για σας, έχετε την καλοσύνη να μου πείτε τις ακόλουθες πληροφορίες:

(1) capacity(m3/h) εξόδου

(2) Μεγ. Εκβάθυνση depth(m)

(3) απαλλαγή distance(m)

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα ή την εταιρεία μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, εμείς θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για να σας κάνει να ικανοποιηθεί.

Εξεταστική