Κουκκιστήρι αναρρόφησης κόπτης

Λεπτομέρειες προϊόντος

Julong μπορεί να παρέχει μια ευρεία γκάμα επιλογών για το βυθοκόροι αναρρόφησης κόφτη. Μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών για διαφορετικές εφαρμογές. Εν τω μεταξύ, Julong προετοιμασία έτοιμο βυθοκόροι στο εργαστήριο, το οποίο μπορεί να μειώσει σημαντικά το χρόνο παράδοσης.


Η σπονδυλωτή δομή κάνει το βυθοκόροι να μεταφέρονται γρήγορα και εύκολα και γρήγορα ανέθεσε στο βυθοκόρηση site. Όλα τα μέρη είναι ένα μέγεθος που επιτρέπει στην να μεταφερθεί εύκολα από τις οδικές, σιδηροδρομικές και θαλάσσιες.


Οι βυθοκόροι αναρρόφησης κόπτης μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα είδη των εδαφών, και οι βυθοκόροι χρησιμοποιούνται ευρέως στο λιμάνι, πλωτές βυθοκόρησης και εγγειοβελτιωτικών έργων. Αυτές οι σειρές βυθοκόροι, απορροφώντας τη προηγμένη τεχνολογία της Ολλανδοί και Αμερικανοί συναφών προϊόντων, έχουν πλεονεκτημάτων της εντελώς υδραυλικού συστήματος ελέγχου, απλή λειτουργία, εύκολη συντήρηση, ορθολογική σχεδίαση, μυθιστόρημα διάταξη και ισχυρή δύναμη. Η μέγιστη βυθοκόρηση ικανότητα μπορεί να φτάσει 6000m 3/hr, βυθοκόρηση βάθος 25m και απαλλαγή απόσταση 2000μ.


Εξεταστική