Κίνα Ποταμός Λίμνη Silt Channel Αποτριχωτική βυθοκόρος προς πώληση

Κίνα Ποταμός Λίμνη Silt Channel Αποτριχωτική βυθοκόρος προς πώληση
Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι βυθοκόροι χρησιμοποιούνται συνήθως για την εκσκαφή ιζημάτων (ιζήματα) σε κανάλια, ποτάμια, κόλπους και λιμάνια. Η βυθοκόρος που απορροφούν τα λάσπη μπορεί να λειτουργήσει σχεδόν συνεχώς, ενώ βυθοκόρηση και άντληση του ιζήματος (υλικό βυθοκόρησης) μέσω αγωγού εκκένωσης σε καθορισμένη περιοχή τοποθέτησης.


Χαρακτηριστικά:

1. - Τρέξτε σταθερά, με σφήνες και πόδια στήριξης για να διατηρήσετε την ισορροπία

2. - Υψηλής απόδοσης, με υποβρύχια αντλία λάσπης και κοπτικό εξοπλισμό που εξασφαλίζει υψηλή πυκνότητα πολτού (περίπου 25%)

3. - Υδραυλική μετάδοση, ελαφριά και ευέλικτη λειτουργία

4. - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κλειστό κανάλι, ρηχές περιοχές, βιομηχανική λιμνούλα, δεξαμενή όπου άλλες βυθοκόροι δεν μπορούν να δουλέψουν

5. - Τα φώτα στην βυθοκόρο είναι διαθέσιμα για να διασφαλιστεί η συνεχής εργασία για μέγιστη απόδοση

6. - Βασικά συστατικά όπως ο κινητήρας, η αντλία και το υδραυλικό σύστημα υιοθετούν τη διεθνή μάρκα


Βασικά εξαρτήματα

1). Κεφαλίδα κοπής

Για μία κεφαλή κοπής, υπάρχουν 5 λεπίδες, 5-7 δόντια εξοπλισμένα σε μία λεπίδα. Υπάρχει υλικό Cr. για εύκολη φθορά. Η κεφαλή κοπής κινείται από τον υδραυλικό κινητήρα. το έδρανο κοπής έχει μονάδες σφράγισης λίπανσης.

Ο κινητήρας κοπής είναι σχεδιασμένος με υδραυλική κίνηση χαμηλής ταχύτητας και υψηλής ροπής βαρέως τύπου. Ο κινητήρας κοπής είναι τοποθετημένος στο μπροστινό κομμάτι του κοπτήρα στο άκρο της σκάλας. Παρέχεται ένα ειδικό κάλυμμα για την προστασία του κινητήρα από ζημιές που οφείλονται στην άμμο, τα πετρώματα και τα υπολείμματα. Το κάλυμμα μπορεί να αφαιρεθεί από εύκολο έλεγχο και συντήρηση.


2) .Υδραλικά βαρούλκα

Για τη φιλοξενία της σκάλας παρέχεται ένα ανυψωτικό βαρούλκο στο μπροστινό μέρος του κύριου πλωτήρα που είναι τοποθετημένο σε σκληρή βάση. Το βαρούλκο οδηγείται υδραυλικά μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων που βασίζεται στη δομή του βαρούλκου. Το βαρούλκο διαθέτει δισκόφρενο που ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση πτώσης πίεσης. Το βαρούλκο λειτουργεί από την καμπίνα ελέγχου και έχει μία σταθερή ταχύτητα.

Για την πλευρική έλξη στη σκάλα, υπάρχουν δύο βαρούλκα στο μπροστινό μέρος του κύριου πλωτήρα που είναι τοποθετημένο σε ενισχυμένο θεμέλιο. Το βαρούλκο οδηγείται υδραυλικά μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων που βασίζεται στη δομή του βαρούλκου. Το βαρούλκο διαθέτει δισκόφρενο που ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση πτώσης πίεσης. Το βαρούλκο λειτουργεί από την καμπίνα ελέγχου και έχει μεταβλητή ταχύτητα.


3). Υδραυλικό σύστημα

Το υδραυλικό σύστημα είναι τα πιο σημαντικά τμήματα της βυθοκόρησης που απορροφούν το βυθό του ποταμού λίμνης . Οι απαιτήσεις του υδραυλικού συστήματος είναι πολύ υψηλές και αυστηρές. είναι η κύρια αρτηρία ολόκληρου του βυθού που αποστραγγίζει το κανάλι. Τα πλευρικά βαρούλκα έλξης, το ανυψωτικό βαρούλκο και η κεφαλή κοπής των βυθοκόρων οδηγούνται από υδραυλικούς κινητήρες.


4). Αντλία βυθοκόρησης (τεχνολογία Warman)

Η αντλία βυθοκόρησης είναι υψηλής απόδοσης κατασκευασμένη από ανθεκτική στη φθορά φτερωτή χύτευσης και επένδυσης τοποθετημένη σε βαρέως τύπου άξονα και ρουλεμάν υψηλής ποιότητας.

Η πτερωτή τοποθετείται στον άξονα με το τραπεζοειδές σπείρωμα απευθείας με το μηχάνημα στο άκρο του άξονα. Η στεγανοποίηση του άξονα είναι μια υδατοστεγανή σφράγιση που μπορεί να αντικατασταθεί μετά τη φθορά. Η πτερωτή είναι ένας ειδικός τύπος διπλής καμπύλης πτερύγια υψηλής απόδοσης και φθοράς ζωής βελτιστοποιημένο δοκιμασμένο σε εργαστήριο και επί των βυθοκόρων. Η πτερωτή είναι στερεωμένη στον άξονα με τραπεζοειδές σπείρωμα κατεργασμένο απευθείας στην πλήμνη του πτερυγίου.

Το περίβλημα της αντλίας έχει σχήμα κώνου σχεδιασμένο με υψηλή απόδοση και διάρκεια ζωής φθοράς που έχει δοκιμαστεί στο εργαστήριο και στο σκάφος με βυθοκόρους. Οι επενδύσεις της αντλίας είναι κατασκευασμένες από υλικά ανθεκτικά στη φθορά και παχύ πάχος τοιχώματος για μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής. Τα καλύμματα χύτευσης κατασκευάζονται από χαλύβδινο μεταλλικό υλικό που έχει σκληρυνθεί όπου είναι απαραίτητο και μηχανική κατεργασία για να ταιριάζει στην θήκη και τις επενδύσεις.


5) .Ο γερανός γεμίσματος και ο κύλινδρος υδραυλικού λαδιού

Ο γερανός γεφυρών που εγκαταστάθηκε δίπλα στην αντλία άμμου είναι ένα είδος ανυψωτικού εξοπλισμού με πρόβολο και χρησιμοποιείται κυρίως ως εργαλείο κατά την επισκευή της αντλίας άμμου και την αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων.

Κύλινδρος υδραυλικού λαδιού, που χρησιμοποιείται συνήθως για την ανύψωση ή την πτώση των λασπών για να βοηθήσει τη βάρκα να κινηθεί. Η ισχύς θα προσφερθεί από το υδραυλικό σύστημα.


6) .Κάλαμα λειτουργίας

Η βυθοκόρος είναι εξοπλισμένη με μια καμπίνα λειτουργίας που προσφέρει καλή ορατότητα σε όλη την περιοχή και καλή ασφάλεια με δύο κλειδαριές και ένα μπροστινό παράθυρο. Και η καμπίνα βυθοκόρου είναι εξοπλισμένη με καρέκλα ηρεμίας, κλιματιστικό, ο θόρυβος είναι πολύ χαμηλός, κατάλληλο για μεγάλο χρόνο εργασίας. Για να περάσει χαμηλή γέφυρα και για οδικές μεταφορές εύκολα, η αίθουσα ελέγχου μπορεί να αποσυναρμολογηθεί.
Εξεταστική