Κίνα Εξοπλισμός βυθοκόρησης υδραυλικών σωληνώσεων 18 ιντσών

Κίνα Εξοπλισμός βυθοκόρησης υδραυλικών σωληνώσεων 18 ιντσών
Λεπτομέρειες προϊόντος

003_副本.jpg

(1). Κύριος κινητήρας

Κάθε συσκευή εκσκαφής αναρρόφησης κοπής είναι εξοπλισμένη με τον ακόλουθο κινητήρα παγκόσμιας κλάσης, όπως Cummins, Caterpillar, DEUTZ, MAN-WMW, Weichai και ούτω καθεξής, τα οποία μπορούν να εγγυηθούν την εξυπηρέτηση μετά την πώληση σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις!

(2) .Αντλία βυθοκόρησης (καλύτερη αντλία στην Κίνα)

Η αντλία εξοπλισμού βυθοκόρησης αναρρόφησης κοπής του ποταμού είναι υψηλής απόδοσης κατασκευασμένη από ανθεκτική στη φθορά φτερωτή χύτευσης και επένδυση τοποθετημένη σε βαρέως τύπου άξονα και ρουλεμάν υψηλής ποιότητας. Η πτερωτή τοποθετείται στον άξονα με το τραπεζοειδές σπείρωμα απευθείας με το μηχάνημα στο άκρο του άξονα. Η σφράγιση του άξονα είναι μια υδατοστεγανή σφράγιση που μπορεί να αντικατασταθεί μετά τη φθορά. Η πτερωτή είναι ένας ειδικός τύπος διπλών καμπυλωμένων πτερυγίων υψηλής απόδοσης και βελτιστοποιημένης ζωής φθοράς δοκιμασμένων στο εργαστήριο και επί των βυθοκόρων. Η πτερωτή είναι στερεωμένη στον άξονα με τραπεζοειδές σπείρωμα κατεργασμένο απευθείας στην πλήμνη του πτερυγίου.

Το περίβλημα της αντλίας έχει σχήμα κώνου σχεδιασμένο για υψηλή απόδοση και διάρκεια ζωής φθοράς που έχει δοκιμαστεί στο εργαστήριο και στο σκάφος των βυθοκόρων. Τα χιτώνια της αντλίας είναι φτιαγμένα από ανθεκτικά υλικά φθοράς και παχύ πάχος τοιχώματος για μεγιστοποίηση της φθοράς.

(3)

Ο κινητήρας κοπής είναι σχεδιασμένος με υδραυλική κίνηση χαμηλής ταχύτητας και υψηλής ροπής βαρέως τύπου. Ο κινητήρας κοπής είναι τοποθετημένος στο μπροστινό κομμάτι του κοπτήρα στο άκρο της σκάλας. Παρέχεται ένα ειδικό κάλυμμα για την προστασία του κινητήρα από ζημιές που οφείλονται στην άμμο, τα πετρώματα και τα υπολείμματα. Το κάλυμμα μπορεί να αφαιρεθεί από εύκολο έλεγχο και συντήρηση.

(4) Υδραυλικά βαρούλκα ανύψωσης φορτωτών

Για τη φιλοξενία της σκάλας παρέχεται ένα ανυψωτικό βαρούλκο στο μπροστινό μέρος του κύριου πλωτήρα που είναι τοποθετημένο σε σκληρή βάση. Το βαρούλκο οδηγείται υδραυλικά μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων που βασίζεται στη δομή του βαρούλκου. Το βαρούλκο διαθέτει δισκόφρενο που ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση πτώσης πίεσης. Το βαρούλκο λειτουργεί από την καμπίνα ελέγχου και έχει μία σταθερή ταχύτητα.

(5). Υδραυλικά βαρούλκα

Για την πλευρά της σκάλας τραβούν δύο βαρούλκα στο μπροστινό μέρος του κύριου πλωτήρα που είναι τοποθετημένο σε σκληρή βάση. Το βαρούλκο οδηγείται υδραυλικά μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων που βασίζεται στη δομή του βαρούλκου. Το βαρούλκο διαθέτει δισκόφρενο που ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση πτώσης πίεσης. Το βαρούλκο λειτουργεί από την καμπίνα ελέγχου και έχει μεταβλητή ταχύτητα.

(6). Υδραυλικοί κύλινδροι ανύψωσης

Για κάθε πηνίο, ένας κύλινδρος ανυψώσεως είναι εφοδιασμένος με ένα χαλύβδινο καλώδιο για την ανύψωση του κορμού και την επανατοποθέτηση του βυθοκόρου. Κάθε κύλινδρος συνδέεται με τον κύριο πλωτήρα με ρουλεμάν. Ο κύλινδρος διατηρείται κατακόρυφα από μια θήκη κυλίνδρου που επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση του κυλίνδρου. Στην κορυφή του κάθε κυλίνδρου παρέχεται μια τροχαλία για την καθοδήγηση του καλωδίου ανύψωσης.

(7)

Η βυθοκόρος μετακινείται με εναλλασσόμενη αιώρηση των εκβαθύνσεων. Οι εκβαθύνσεις ανυψώνονται από τον υδραυλικό κύλινδρο.

(8). Υδραυλικό σύστημα

Όλα τα εξαρτήματα, εκτός από την αντλία βυθοκόρησης, κινούνται υδραυλικά από υδραυλικές μονάδες. Οι υδραυλικές αντλίες κινούνται και τροφοδοτούνται από τον βοηθητικό (υδραυλικό) κινητήρα. Μονάδα υδραυλικής εκτέλεσης ως εξής: Κινητήρας κεφαλής κοπής, μηχανισμός κίνησης βαρούλκας Ladder, Δίσκοι πλευρικού βαρούλκου, Κύλινδροι ανύψωσης Spud.

Εξεταστική