Αμφίβια πολλαπλών λειτουργικών βυθοκόρων για τον καθαρισμό των υδάτινων οδών και την εκβλάστηση άμμου

Αμφίβια πολλαπλών λειτουργικών βυθοκόρων για τον καθαρισμό των υδάτινων οδών και την εκβλάστηση άμμου
Λεπτομέρειες προϊόντος

1. Γενική εισαγωγή

Οι αμφίβιες πολυκαλλιεργητές βυθοκόρων Julong σχεδιάζονται με πλωτήρες και διαδρομές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε ξηρά όσο και σε υδάτινες περιοχές. Μπορεί να είναι εξοπλισμένο με αντλία κοπριάς, κάδο, κόπτη ζιζανίων, συλλογή τσουγκράνα και πιρούνι. Οι στόχοι είναι η εκσκαφή με άμμο, η κοπή ζιζανίων, η άντληση πολτού, η συλλογή ζιζανίων κλπ.


2. Παράμετροι των βυθοκόρων αναρρόφησης Julong Cutter
Μήκος Πόντου 6m
Πόντο πλάτος 2.8m
Πόντο Ύψος: 1,8 μέτρα
Προσχέδιο: ~ 1.3m
Βάθος εργασίας: 4m
Πλάτος διαδρομής: 60cm
Τύπος οδήγησης: Υδραυλικός κινητήρας
Ισχύς κινητήρα: 80KW
Όλες αυτές οι παράμετροι είναι μόνο για αναφορά. Μπορούμε να παρέχουμε το μηχάνημα σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις σας.


3. Κύρια χαρακτηριστικά των βυθοκόρων Julong

- Ελεγχος ποιότητας

Τα κυριότερα συστατικά των βυθοκόρων Julong είναι όλα γνωστά εμπορικά σήματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, όπως οι Cummins, Weichai και Schneider κ.λπ., που μπορούν να εξασφαλίσουν την αποτελεσματικότητα και την επαγγελματική ζωή.

- Δομοστοιχειωτή δομή

Οι πλωτήρες συνδέονται με βίδες υψηλής αντοχής. Με αυτόν τον σχεδιασμό, ο εξοπλισμός αυτός μπορεί να εξασφαλιστεί στη δομή της δομοστοιχείου και να μεταφερθεί και να συναρμολογηθεί εύκολα.

- Περιβαλλοντική έννοια

Η καμπίνα υιοθετεί νέο υλικό περιβαλλοντικής προστασίας, το οποίο έχει τα πλεονεκτήματα της ηχομόνωσης και της διατήρησης της θερμότητας και μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά το περιβάλλον εργασίας.

- Σύντομος χρόνος παράδοσης

Η Julong θα ετοιμάσει διάφορα βασικά εξαρτήματα των βυθοκόρων στο εργαστήριο, όπως τον κινητήρα ντίζελ, την αντλία βυθοκόρησης και το κεφάλι κοπής, που μπορεί να μειώσει σημαντικά τον χρόνο παράδοσης.


4. Η Εταιρεία μας

Qingzhou Julong Περιβάλλον Technology Co, Ε.Π.Ε. βρίσκεται σε Qingzhou, Shandong, Κίνα, είναι ένας επαγγελματίας κατασκευαστής και προμηθευτής υπηρεσιών των βυθοκόρων, υδρόβια θεριζοαλωνιστικές μηχανές, μηχανήματα ορυχείων και συναφή προϊόντα με περίπου 30 χρόνια εμπειρίας. Η JULONG παρέχει πλήρη υπηρεσία κύκλου ζωής, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της κατασκευής, των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Με μια εξαιρετική ομάδα τεχνολογίας, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε βυθοκόρους υψηλής ποιότητας και άλλα μηχανήματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για εύκολη λειτουργία, αξιόπιστη απόδοση, χαμηλό κόστος και μεγάλη διάρκεια ζωής. Μέχρι στιγμής, η JULONG έχει παράσχει μηχανήματα και υπηρεσίες για πελάτες άνω των 30 επαρχιών στην Κίνα και πάνω από 60 χώρες στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ωκεανία, τη Νότια Αμερική, τη Νότια Ασία και τη Νοτιοανατολική Ασία.


5. Συχνές ερωτήσεις

ΟΧΙ. 1): Είναι Julong ένα εργοστάσιο ή έμπορος;
Η Julong είναι αυθεντικός κατασκευαστής με δικό της εργοστάσιο (δεν είναι έμπορος)
Όλες οι βυθοκόροι, οι μηχανές συλλογής υδρόβιων ζιζανίων και τα μηχανήματα ορυχείων παράγονται στο Julong. Έτσι, η Julong μπορεί να παράσχει καλύτερη τιμή, υψηλότερη ποιότητα και εξασφαλισμένη υποστήριξη χρόνου ζωής για κάθε προϊόν και για κάθε πελάτη.
ΟΧΙ. 2): Μπορεί ο Julong να σχεδιάσει το έργο ανά σχέδιο αγοραστή;
Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα για το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εγκατάσταση και τη λειτουργία. Μόλις σας ζητηθεί το έργο και οι απαιτήσεις μας έχουν αποσταλεί, οι επαγγελματίες μας μηχανικοί θα σχεδιάσουν ανάλογα το σχεδιασμό και θα σας προσφέρουν το καταλληλότερο σχέδιο αγοράς και προτάσεις έργων.
ΟΧΙ. 3): Πόσο είναι η περίοδος εγγύησης;
Ένα έτος (δώδεκα μήνες) εγγύηση θα παρέχεται για όλα τα μηχανήματα Julong. Εκτός από την εγγύηση ενός έτους, θα εξασφαλιστεί χρόνος μετά την πώληση.
ΟΧΙ. 4 ): Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;
Ο χρόνος παράδοσης θα ενημερωθεί σύμφωνα με το σχέδιο. Ωστόσο, για να μειωθεί ο χρόνος παράδοσης, η Julong παράγει πάντα αρκετές δημοφιλείς βυθοκόρους και συλλέκτες υδρόβιων ζιζανίων / υδρόβια skimmers και άλλα μηχανήματα εκ των προτέρων.
ΟΧΙ. 5): Θα γίνει εγκατάσταση και εκπαίδευση από την Julong;
Ναί. Η Julong θα στείλει επαγγελματίες και έμπειρους μηχανικούς στην τοποθεσία έργου του αγοραστή για να παρέχει πλήρη εγκατάσταση, δοκιμή, θέση σε λειτουργία και εκπαίδευση σχετικά με τη λειτουργία και τη συντήρηση.
ΟΧΙ. 6): Ποιες πληροφορίες απαιτούνται για το σχεδιασμό των βυθοκόρων;
Για να γίνει ο σχεδιασμός της βυθοκόρου, οι ακόλουθες βασικές πληροφορίες είναι σημαντικές.
- Χωρητικότητα Παραγωγής
- Βάθος βυθοκόρησης
- Απόσταση αποφόρτισης
- Τύπος εδάφους
- Κατάσταση έργου (κύμα νερού, κατάσταση ανέμου κ.λπ.)
ΟΧΙ. 7): Ποιες πληροφορίες απαιτούνται για τη σχεδίαση συλλέκτη υδρόβιων ζιζανιοκτόνων / υδρόβιων σκουπιδιών;
- Τύπος ζιζανίων / υλικών που πρόκειται να κοπεί ή να συλλεχθεί
- Βάθος κοπής / συλλογής
- Πλάτος κοπής / συλλογής
- Ικανότητα φόρτωσης
- Κατάσταση έργου (κύμα νερού, κατάσταση ανέμου κ.λπ.)


015

012

Εξεταστική