Θεριζοαλωνιστική ζιζανίων υδρόβια

Θεριζοαλωνιστική ζιζανίων υδρόβια
Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

Είδος: υδρόβιο θεριζοαλωνιστική ζιζανίωνΕφαρμογή: υδρόβια φυτά
Πηγή ισχύος: πετρελαιοκινητήραςΜέθοδος συγκομιδής: κοπή
Πιστοποίηση: ISO9001: 2008Κατάσταση: νέα
Πεδίο εφαρμογής: Ποταμός καθαρισμούΕμπορικό σήμα: JULONG
Καταγωγή: Qingzhou πόλη, επαρχία Shandong, Κίνα

Περιγραφή προϊόντος

Πλήρης αυτόματη νερό επιφάνεια καθαρισμού σκάφος χρησιμοποιείται για τη συλλογή τα επιπλέοντα σκουπίδια, υδρόβιων φυκών σε δεξαμενές, ποτάμια και λίμνες. Το σκάφος είναι σχεδιασμένο για εύκολη λειτουργία. Όλα τα συλλογή, την αποθήκευση και τη μεταφορά συσκευών μπορεί να ολοκληρωθεί από ένα άτομο μέσω λειτουργικό γραφείο ελέγχου.
Καθαρισμός σκάφους ελέγχεται από υδραυλικό σύστημα και όλα τα υδραυλικά μέρη έχουν υψηλή ποιότητα σφραγίζοντας συσκευή. Τη διαδικασία εργασίας εντελώς συνάδει με αιτήματα προστασίας περιβάλλοντος χωρίς διαρροή πετρελαίου και το θόρυβο.
Το πλοίο λειτουργεί ευρέως, μπορεί όχι μόνο καθαρό μεγάλο και μακρύ επιπλέοντα σκουπίδια, (π.χ. κλαδί δέντρου, νερό Υάκινθος). Αλλά επίσης να καθαρίσετε μικρά (όπως το λευκό ρύπων φακών του νερού, πλαστικές σακούλες, μπουκάλια, φύλλα, κλπ.)
Το μηχάνημα μπορεί να συμπληρώνει αυτόματα όλες τις συλλογή, αλιεία, φιλτράρισμα και αποφόρτιση εργασία. Όλη η δουλειά μπορεί να ελέγχεται εξ αποστάσεως στο χώρο λειτουργίας. Της αποδοτικότητας των εργασιών της μηχανής είναι τριάντα φορές όσο ανθρώπους τον καθαρισμό.


Εξεταστική