Αλιγάτορα ζιζανίων θεριζοαλωνιστική μηχανή

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πλήρης αυτόματη αλιγάτορα ζιζανίων θεριζοαλωνιστική μηχανή χρησιμοποιείται για την κοπή και συλλογή των υδρόβιων φυκών σαν αλλιγάτορας σε δεξαμενές, ποτάμια και λίμνες. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για εύκολη λειτουργία. Όλα τα συλλογή, την αποθήκευση και τη μεταφορά συσκευή μπορεί να ολοκληρωθεί από τον έναν άνθρωπο μέσω λειτουργεί γραφείο ελέγχου.


Το σκάφος ελέγχεται από υδραυλικό σύστημα και όλα τα υδραυλικά εξαρτήματα έχουν υψηλή ποιότητα σφραγίζοντας συσκευή. Η διαδικασία εργασίας συμφωνεί εντελώς με αιτήματα προστασίας περιβάλλοντος χωρίς διαρροή πετρελαίου και θορύβου.


Το μηχάνημα λειτουργεί ευρέως. Να όχι μόνο καθαρίζει μεγάλο και μακρύ επιπλέουν σκουπίδια, (όπως το κλαδί δέντρου, νερό Υάκινθος), αλλά και να καθαρίσετε τα μικρά (όπως το λευκό ρύπων duckweed, πλαστικές σακούλες, μπουκάλια, φύλλα, κλπ.)


Το μηχάνημα μπορεί να συμπληρώνει αυτόματα όλες τις συλλογή, αλιεία, φιλτράρισμα και απόρριψη εργασίας. Όλες οι εργασίες μπορεί να είναι τηλεχειριζόμενη στο δωμάτιο λειτουργία. Η αποδοτικότητα της εργασίας της μηχανής είναι τριάντα φορές όσο άνθρωποι που καθαρισμό.


Εξεταστική